Sport     | 14.06.2018. 14:06 |

Mulahusejnović produžio suradnju sa Zrinjskim

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 14. lipnja (FENA) - Napadač Nardin Mulahusejnović produžio je suradnju s HŠK Zrinjski do 31. svibnja 2021. godine, objavio je mostarski premijerligaš.

Dvadesetogodišnji napadač u Zrinjski je došao u ljetnom prijelaznom roku 2017. godine, a nakon što je u prvom dijelu protekle sezone upisao pet nastupa, proljetni dio sezone otišao je na posudbu u Gošk iz Gabele za koji je u četrnaest utakmica postigao sedam pogodaka.

HŠK Zrinjski objavio je i sporazumni raskid ugovora sa Zvonimirom Blaićem, koji je proteklu sezonu odigrao na posudbama u Radniku i Olimpicu.

Novi trener Zrinjskog Ante Miše ne računa ni na vratara Ivana Trifkovića, koji iz Mostara odlazi nakon što mu je istekao jednogodišnji ugovor.

Momčad bh. prvaka počela je s pripremama ovog tjedna, a "Plemići" danas sele u Međugorje. U utorak, 19. lipnja, momčad odlazi u slovenske Moravske Toplice, gdje će se zadržati do 30. lipnja.

U Sloveniji su planirana tri prijateljska susreta, a protivnici Zrinjskom bit će SV Mattersburg, FK Jenisej Krasnojarsk i NK Triglav Kranj.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Bivši reprezentativac Sjeverne Makedonije potpisao za Zrinjski

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo