Servisne informacije     | 14.03.2018. 13:21 |

U BiH sutra pretežno oblačno, krajem dana kiša

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 14. marta (FENA) - U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku Bosne pretežno sunčano uz postepeno naoblačenje do kraja dana.

Poslijepodne u Hercegovini i na jugozapadu Bosne je moguća slaba kiša. U večernjim satima ili u noći s četvrtka na petak padavine će biti u cijeloj BiH. Puhat će slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar. Jutarnje temperature od 0 do 5, na jugu od 5 do 10, a dnevne od 11 do 17 stepeni.

U Sarajevu sutra će biti pretežno sunčano. Tokom poslijepodneva doći će do postepenog naoblačenja. Jutarnja temperatura 3, a dnevna oko 13 stepeni. 

U BiH danas je pretežno oblačno vrijeme. Kiša je zabilježena u Hercegovini, Krajini, u centralnim i sjevernim područjima Bosne.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -2 stepena, Ivan-sedlo 6, Sokolac 7, Gradačac, Tuzla 8, Bugojno, Grude, Livno, Široki Brijeg 9, Banja Luka, Doboj, Jajce, Neum, Srebrenica, Stolac 10, Bihać, Bijeljina, Brčko, Sanski Most, Sarajevo 11, Mostar, Zvornik 12, Prijedor, Zenica 13 i 
Trebinje 14, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta