FENA.BIZ

Plaćajte Addiko Mastercard debitnom karticom i osvojite do 3000 KM

Foto/Addiko Bank

Zamijenite postojeću debitnu karticu Addiko Mastercard debitnom karticom i osvojite do 3000 KM

Korisnici Addiko Mastercard debitnih kartica od  1. avgusta automatski učestvuju u nagradnoj igri, u kojoj mogu osvojiti poklon bon vrijednosti do 3.000 KM, tokom dva kola izvlačenja. Učešće u igri je veoma jednostavno, dovoljno je da tokom avgusta naprave barem dvije transakcije plaćanja u iznosu od 10 KM i više i automatski učestvuju u prvom krugu nagradne igre.  

"Naša mirisna Mastercard beskontaktna debitna kartica ovog ljeta omogućava dodatne pogodnosti korisnicima. Svi korisnici ovih kartica u prilici su osvojiti vrlo atraktivne nagrade, u vrijednosti 1000, 2000 ili 3000 KM", istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

"Svako plaćanje veće od 10 KM napravljeno Addiko Mastercard debitnom karticom znači i novu mogućnost za učešće u nagradnoj igri i osvajanje nagrada korisnicima ovih kartica", naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, te istakao da ova kartica garantuje i sigurnu online kupovinu, zbog implementirane Addiko sigurne kupovine zasnovane na 3D Secure code.

Addiko Mastercard debitna kartica prva je mirisna kartica na bh. tržištu. Osim ugodnog mirisa jagode i njen vertikalni dizajn je čini posebnom. Ugovaranje kartice je veoma jednostavno, a više detalja se može dobiti na www.addiko.ba  

Srdačan pozdrav,

Emir Jildizlar
Menadžer korporativnih komunikacija
Corporate communication manager

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.