Bosna i Hercegovina     | 22.08.2022. 16:29 |

10% popusta na www.ekupi.ba pri kupovini Mastercard® kreditnim karticama Sparkasse Bank

FENA Saopćenje, Foto/ SPARKASSE BANK

PROMOTIVNI SADRŽAJ 

10% popusta na www.ekupi.ba pri kupovini Mastercard® kreditnim karticama Sparkasse Bank: povoljnija kupovina za početak školske godine

U susret novoj školskoj godini, Sparkasse Bank je u saradnji sa najvećom prodajnom platformom u BiH www.ekupi.ba  pripremila akciju popusta kao podršku roditeljima u opremanju njihovih školaraca.

Kupovinom Mastercard® Shop&Fun ili Revolving kreditnom karticom na ovoj platformi, klijenti banke ostvaruju 10% popusta na cijeli asortiman, a i do 80% popusta na odabrane kategorije važne za pripremu školaraca za nove radne obaveze.

Priprema školaraca za povratak u klupe i novu dnevnu rutinu manje je izazovno ako se sve pripreme obave na vrijeme, a uz posebne pogodnosti koje prate Mastercard kreditne kartice Sparkasse Banke i znatno povoljnije.

Novom akcijom u periodu od 22.08. do 29.08.2022. godine pri kupovini na http://www.ekupi.ba platformi korisnici Sparkasse Mastercard® kreditnih kartica Shop&Fun i Revolving ostvaruju dodatnih 10% popusta na cjelokupan asortiman ekupi.ba, a i do 80% na posebno odabran asortiman poznatih brandova u izdvojenim kategorijama korisnim za školske obaveze ( laptopi, računari, tableti, električni romobili, audio oprema i još mnoge druge ).

Ova ponuda vrijedi za prvih 300 kupaca ili do isteka sredstava predviđenih za pokrivanje popusta u ovoj akciji.

Osim popusta pri kupovini na ekupi.ba platformi, Sparkasse kartice iz Mastercard® programa, pružaju klijentima maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, ali i mogućnost da manje opterete svoj mjesečni kućni budžet uz kupovinu na rate ili odgodu plaćanja.

Tako Shop&Fun kartica nudi mogućnost otplate potrošenog iznosa i do 36 rata (do 12 rata bez kamata), a Revolving kartica otplatu u procentu do 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Sparkasse Bank neće povećati cijene i aktivno će odobravati moratorije

Sparkasse Bank neće povećati cijene i aktivno će odobravati moratorije

Sparkasse Bank BiH u saradnji sa matičnom kućom podržala rad EDUS-a

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu