Bosna i Hercegovina     | 17.12.2018. 10:35 |

Čisti se snijeg na području Tomislavgrada, stanje se normalizira

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 17. prosinca (FENA) - Nakon obilnih snježnih padalina proteklog vikenda stanje na području Tomislavgrada se normalizira.

U nedjelju navečer angažirana je sva raspoloživa mehanizacija na odvoženju snijega iz najfrekventnijih gradskih ulica, pa su prometnice u ponedjeljak ujutro uglavnom očišćene i prohodne.

Nastava u svim osnovnim i područnim školama te u Srednjoj strukovnoj školi Tomislavagrad i Gimnaziji Marka Marulića odvija se uredno.

Po riječima općinskog koordinatora za promet Srećka Perića, kako bi se osigurala što bolja prohodnost ulica za kretanje pješaka i motornih vozila, akcija prikupljanja i odvoženja snijega nastavlja se i sljedećih dana.

- Snijeg se redovito čisti i glavne prometnice su uglavnom prohodne, s tim da se promet odvija donekle otežano zbog ugaženog snijega na kolniku - dodao je Perić.

Zbog snijega i ledene kiša, koja je okovala električne vodove u pograničnom naselju Vinica, to naseljeno mjesto u subotu je ostalo bez električne energije, a problemi s opskrbom otklonjeni su tijekom nedjelje.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Federalni ministar za pitanja branitelja posjetio Hercegbosansku županiju

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu