Bosna i Hercegovina     | 17.12.2018. 10:35 |

Čisti se snijeg na području Tomislavgrada, stanje se normalizira

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 17. prosinca (FENA) - Nakon obilnih snježnih padalina proteklog vikenda stanje na području Tomislavgrada se normalizira.

U nedjelju navečer angažirana je sva raspoloživa mehanizacija na odvoženju snijega iz najfrekventnijih gradskih ulica, pa su prometnice u ponedjeljak ujutro uglavnom očišćene i prohodne.

Nastava u svim osnovnim i područnim školama te u Srednjoj strukovnoj školi Tomislavagrad i Gimnaziji Marka Marulića odvija se uredno.

Po riječima općinskog koordinatora za promet Srećka Perića, kako bi se osigurala što bolja prohodnost ulica za kretanje pješaka i motornih vozila, akcija prikupljanja i odvoženja snijega nastavlja se i sljedećih dana.

- Snijeg se redovito čisti i glavne prometnice su uglavnom prohodne, s tim da se promet odvija donekle otežano zbog ugaženog snijega na kolniku - dodao je Perić.

Zbog snijega i ledene kiša, koja je okovala električne vodove u pograničnom naselju Vinica, to naseljeno mjesto u subotu je ostalo bez električne energije, a problemi s opskrbom otklonjeni su tijekom nedjelje.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

U Tomislavgradu, Livnu i Kupresu obilježena 32. obljetnica utemeljenja HVO-a

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana