Stranačke aktivnosti     | 24.08.2018. 11:11 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Predsjednik Nezavisnog bloka i kandidat za člana Predsjedništva BiH, Senad Šepić boravio je jučer u Bihaću. U sklopu radne posjete Gradu na Uni, Šepić je, zajedno sa kandidatima Nezavisnog bloka Bihać, posjetio nekoliko firmi, te sastao sa privrednicima iz oblasti turizma, industrije vode, IT sektora i drvne industrije. Na sastancima se razgovaralo o problemima koji muče privrednike i predstavnike ovih oblasti, te o potencijalnim rješenjima i mogućnostima za dodatni napredak i razvoj ovoga kraja. Pored privrednika, predsjednik Nezavisnog bloka i kandidat za člana Predsjedništva BiH, Senad Šepić, posjetio je i Gradski sportski savez Bihać na čelu sa predsjednikom Mladenom Šantićem, ali i mjesne zajednice Orašac i Kulen-Vakuf. 

U Orašcu je Šepić posjetio Udruženje žena Ljutočke doline, te poljoprivrednika Envera Šehića, vlasnika 30 grla goveda, dok je posjetu Kulen-Vakufu iskoristio za razgovor sa građanima.  “Rasterećenje cijene rada, povećanje plate i zaštita prava radnika – prava na dostojanstvenu platu, jasno radno vrijeme, plaćene prekomjerne sate, godišnji odmor i zdravstveno osiguranje su prioriteti naše nove ekonomske politike. Ravnomjerni razvoj i ulaganja na prostoru cijele BiH, ujednačavanje primanja porodiljama, policajcima, učiteljima i doktorima su također naš pravac. Izgradnja pravne države, zaustavljanje odlaska ljudi i osiguravanje perspektive u BiH su naši prioriteti i time ćemo se primarno baviti i u kampanji i posebno poslije nje. Misija Nezavisnog bloka je – Poštena država – koja znači raskid sa dosadašnjom privatizacijom institucija i njihov povratak narodu. To treba ovdje ljudima u Bihaću, treba u Međugorju, Prnjavoru, Bijeljini, Goraždu... Treba svim narodima i građanima ove zemlje”, izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu