Stranačke aktivnosti     | 14.06.2018. 12:42 |

Saopćenje za javnost Pokreta Odgovor

FENA Saopćenje

Ćamil Duraković: SNSD godinama ima svoje saveznike među Bošnjacima Prijedora!

Ćamil Duraković, lider Pokreta "Odgovor" i kandidata za predsjednika entiteta RS, poručio je da SNSD namjenski i planski napada i negira zločine nad Bošnjacima Prijedora, a za sve to je imao i ima prešutnu saglasnost pojedinih bošnjačkih predstavnika u tom gradu.

"Zašto Bošnjaci koji vode ka 'relaksaciji' odnosa ne kažu zašto u svim pregovorima sa SNSD-om, posebno onim koje je imao predsjednik i rukovodstvo SDP-a niko ne spominje da se na crnoj listi prijedorske opštine nalaze organizacije civilnih žrtava rata Prijedora", poručuje Duraković.

"Gdje su sada patriotski statusi gospodina Denisa Bećirovića, da li su oni ikada istinski istupili protiv onoga što tiho provode na lokalnom nivou odmetnuti odbornici SDP-a. Zna li rukovodstvo u Sarajevu, s kim šuruju po RS-u? Nemojte misliti da nećemo prokazati sve one koji kolaboriraju sa SNSD-om dok se gaze žrtve Bošnjaka iz prošlosti, a našoj djeci se kroz diskriminaciju u obrazovanju zabranjuje šansa za bolju budućnost", zaključuje Duraković.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Pokreta Odgovor

Saopćenje za javnost Pokreta Odgovor

Saopćenje za javost Pokreta Odgovor

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu