Bosna i Hercegovina     | 12.04.2018. 14:59 |

Održana smotra Sveučilišta u Mostaru za Srednjobosansku županiju

FENA Saopćenje

KISELJAK, 12. travnja (FENA) - Tradicionalna smotra za Srednjobosansku županiju Sveučilišta u Mostaru održana je u četvrtak u dvorani Srednje škole Ivana Gorana Kovačića u Kiseljaku.

Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić je istaknula kako SUM, na ovaj tradicionalan način održavanja smotre, želi pomoći maturantima u donošenju važne odluke, u odbiru studija koji žele upisati.

''Od ove godine budućim studentima nudimo informacije o Sveučilištu i putem društvenih mreža, ali i putem mobilne aplikacije. Nadam se kako će maturanti izabrati Svečilište u Mostaru, kao akreditirano Sveučiliše, za mjesto gdje će nastaviti svoje obrazovanje'', objasnila je Kazazić.

Učenici četvrtih razreda iz ove županije dobili su sve potrebne informacije o programima studija, uvjetima upisa, studiranja, nastavnom planu i programu, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

 Na smotri su se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstavili Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

 

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

'Mjera mora' predstavlja BiH na svjetskoj pozornici Venecijanskog bijenala (VIDEO)

Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg

Završen SMART Campus Hackathon by SUMIT 2023.

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu