Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost Platforme za progres

Saopćenje

Do nas je i u Srebreniku!

 

Danas su u Srebreniku predstavljeni kandidati Platforme za progres za Općinsko vijeće općine Srebrenik.

 

Progres Srebrenika će donijeti kandidatska lista u Srebreniku vođena mladim stomatologom Džemalom Hamzićem koji je večeras ukazao na važnost mladih i sposobnih ljudi koji će raditi sve za bolji Srebrenik. Pored njega, kandidatsku listu čine Vahdeta Mehić i Sead Vikalo.

 

"Vrijeme preuzimanja odgovornosti u Srebreniku je počelo sa ovim kandidatima. Pokazali su spremnost za promjene i odlučnost za progres Srebrenika.", kazao je Mirsad Hadžikadić, predsjednik Platforme za progres.

 

Skupu su se obratili predsjednik Regionalnog odbora regije Sava, prof.dr. Aljo Mujčić, osoba koja je velikim dijelom zaslužna za izuzetan razvoj ove regije i izvršni direktor Platforme za progres Sejfudin Hodžić.

 

Svečanom predstavljanju su prisustvovali građani Srebrenika, simpatizeri Platforme, koji su poštivajući epidemiološke mjere, svim kandidatima poželjeli mnogo uspjeha i sreće!

 

Do nas je!

#DoNasJe

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.