Bosna i Hercegovina     | 02.02.2018. 14:47 |

Livanjskim vatrogascima donirana oprema

FENA Mario Loncar

LIVNO, 2. veljače (FENA) - Livanjska zajednica Franfurt donirala je trinaest vatrogasnih odijela i drugu opremu livanjskim vatrogascima koju im je u petak predala i isporučila Uprava civilne zaštite Hercegbosanske županije.

Osim ove donacije, Livanjska zajednica Frankfurt dosad je pomagala Crvenom križu, sportskim, kulturnim i drugim organizacijama, studentima, djeci, te socijalno ugroženim obiteljima.

"Vatrogasna oprema je skupa i teško je osigurati sredstva za opremanje vatrogasnih jedinica, a svakom vatrogascu oprema je jako važna jer im daje određenu zaštitu u obavljanju njihovog posla", kazao je novinarima predsjednik Livanjske zajednice Pavo Badrov, istaknuvši kako je vatrogascima uručeno 13 rabljenih odijela, nekoliko pari interventnih čizama, vatrogasnih kaciga i rukavica.

"Biti vatrogasac znači pomagati u nevolji i raditi jedan od najzahtjevnijih poslova i zato je oprema jako važna, jer dobro opremljen vatrogasac bolje i profesionalnije obavlja svoj posao. Livanjski vatrogasci su skromno opremljeni vatrogasnim vozilima i opremom tako da nam ova donacija puno znači u obavljanju našeg svakodnevnog teškog i nepredvidivog posla", ustvrdio je  zapovjednik vatrogasnog društva Livno Draško Knez.

Livanjski vatrogasci darovali su jedan dio uručene opreme svojim kolegama iz Bosanskog Grahova.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo