Sport     | 30.01.2018. 09:41 |

Malonogometni klub 'Zrinjski' dobio novu upravu i ime

FENA Saopćenje

MOSTAR, 30. siječnja (FENA) – Na Skupštini Malonogometnog kluba "Zrinjski" Mostar koja je održana u ponedjeljak navečer u Mostar za predsjednika tog kluba, koji je preimenovan u Hrvatski futsal klub "Zrinjski" Mostar, izabran je Marko Zovko.

 Skupština je izabrala i novu upravu kluba čiji je cilj, kako je navedeno u priopćenju spomenutog kluba, osiguranje stabilnost u klubu i stvaranje boljih uvjeta futsala u Mostaru.

  - Mali nogomet tj. futsal uvijek je bio popularan sport u gradu na Neretvi i uvijek je imao mlade i talentirane igrače. Pored našeg seniorskog tima, imamo u planu osnovati futsal akademiju i osigurati uvjete za naše najmlađe, da kroz zabavu i rad bolje upoznaju futsal. Iduće godine slavimo deset godina osnutka kluba i želimo po prvi put donijeti titulu prvaka države našim navijačima - rekao je novi predsjednik HFC "Zrinjski" Mostar Marko Zovko.

 Na Skupštini je nazočio i predsjednik HMRK "Zrinjski" Mostar Branislav Stojkić koji je u ime Kluba dao potporu novoj Upravi HFC "Zrinjski" Mostar, navodi se u priopćenju. 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Srbija: Oporba traži parlamentarno povjerenstvo za kontrolu predstojećih izbora

Šapić: Ako ne bude većine, izbori za beogradsku Skupštinu krajem svibnja

Srbija: Oporba tvrdi da SNS nema većinu u Skupštini, Beograd na rubu novih izbora

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo