Servisne informacije     | 27.01.2018. 13:44 |

U BiH sutra umjereno oblačno i sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. januara (FENA) - U Bosni sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Nešto više oblačnosti očekuje se u Krajini, zapadu, sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Od poslijepodnevnih sati smanjenje oblačnosti. Po kotlinama centralne i istočne Bosne moguća je magla ili niska oblačnost.

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne bit će pretežno sunčano. Vjetar u Bosni slab južnog smjera. U Hercegovini vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu zemlje od 10 do 13 stupnjeva.

U Sarajevu sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko -1, a najviša dnevan oko 7 stupnjeva.

U BiH danas je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -2 stupnja, Sokolac 4, Ivan-sedlo 6, Bijeljina i Srebrenica 7, Brčko, Bugojno i Sarajevo 8, Trebinje i Zvornik 9, Doboj i Mostar 10, Gradačac, Sanski Most i Tuzla 11, Grude, Neum, Prijedor i Široki Brijeg 12, Banja Luka i Bihać 14, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'