Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 25.01.2018. 18:36 |

Fudbaleri Sarajeva ugostili polaznike Škole fudbala 'Respekt'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. januara (FENA) - Fudbaleri Sarajeva ugostili su danas polaznike Škole fudbala 'Respekt', a igrači i članovi stručnog štaba su uručili prigodne poklone svim mališanima.

- Hvala FK Sarajevo na divnom druženju sa polaznicima naše Škole fudbala. Saradnja sa FK Sarajevo traje već duže vrijeme i mogu reći da je djeci danas bilo veoma lijepo. Mnogi naši polaznici upravo navijaju za FK Sarajevo i imali su danas priliku da upoznaju igrače i trenere u vrhunskom trening centru kluba, koji pruža odlične uslove za rad. Nadam se da ćemo i u budućnosti sarađivati i na još bolji način - izjavio je direktor 'Respekta' Emir Hujdur.

Škole fudbala 'Respekt' pruža priliku da se djeca s poteškoćama u razvoju, tipična djeca i djeca iz romske populacije, bez obzira na socijalni status, uključe u sport i da imaju mogućnost ravnopravnog učešća u fudbalskim takmičenjima, saopćeno je iz FK Sarajevo.

Škola fudbala namijenjena je prije svega u zdravstveno-odgojne svrhe i glavni cilj je sprečavanje devijantnog ponašanja, pretilosti i sportska socijalizacija djece.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Željezničar golom Krpića slavio protiv Širokog Brijega

Bez pobjednika u meču između Igmana i GOŠK-a

Zahuktali Zrinjski u srijedu dočekuje Sarajevo

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta