Bosna i Hercegovina     | 23.01.2018. 19:14 |

Ministar Lasić posjetio Posavsku županiju

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 23. siječnja (FENA) - Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić boravio je danas u posjeti Posavskoj županiji, gdje je u Orašju razgovarao s predsjednikom županijske Vlade Marijanom Klaićem, a sastanku je nazočio i načelnik Općine Orašje Stanko Vincetić.

Tom prigodom razgovaralo se o cestovnoj infrastrukturi i budućim planovima i ulaganjima u toj oblasti na području Posavske županije.

Istaknuto je kako je u ovoj godini planirano izdvojiiti i uložiti oko 700.000 maraka u projekte vezane uz magistralne ceste, pogotovo one koji izravno utječu na povećanje sigurnosti u prometu, kao što su nogostupi te pješačke i biciklističke staze.

Također, planirana je gradnja kružnog toka na magistralnoj cesti M14.2., koji će omogućiti bržu protočnost prometa, a u planu je i sanacija nekoliko oštećenih dijelova prometnica te dodatno ulaganje u održavanje postojeće mreže cesta.

 U sklopu ovog posjeta, ministar Lasić je posjetio i Općinu Odžak te održao radni sastanak s načelnikom Općine Jakovom Ivankovićem.

 Ministar je tom prigodom upoznat s budućim projektima u toj općini, a jedan od njih je i izgradnja obilaznice Odžaka.

 Premijer Klaić i načelnici općina zahvalili su ministru Lasiću na posjeti, izrazivši želju da dosadašnja dobra suradnji bude nastavljena i u budućnosti, priopćeno je iz Federalnog ministarstva prometa i komunikacija.

 

 

 

 

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Veleposlanik SAD-a u BiH u službenom posjetu Brčko distriktu

Bradara posjetila Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Crna Gora: Prosvjed građana zbog Dodikovog posjeta

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo