Servisne informacije     | 22.01.2018. 08:43 |

U BiH narednih dana sunčano, jutra hladna s mrazom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 22. januara (FENA) - U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sutra će biti sunčano. 

U ostatku Bosne bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne i u večernjim satima u Bosni je moguć povremen i slab snijeg ili slaba kiša. Vjetar u Bosni slab do umjeren, sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnje temperature od -6 do 0, na jugu od 1 do 6, a dnevne od 2 do 8, na jugu od 8 do 13 stepeni. 

U srijedu, 24. januara, bit će sunčano. Jutro hladno s mrazom i maglom po kotlinama. Jutarnje temperature od -6 do 0, na jugu od 0 do 5, a dnevne od 2 do 8, na jugu od 7 do 12 stepeni. 

U četvrtak, 25. januara jutro će biti prohladno s mrazom i maglom po kotlinama. U ostatku dana bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature od -3 do 2, na jugu od 1 do 5, a dnevne od 6 do 12 stepeni. 

U petak, 26. januara, biti pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje do kraja dana ili u večernjim satima. Jutarnje temperature od -3 do 3, na jugu od 2 do 7, a dnevne od 7 do 13 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo