Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 17.01.2018. 16:28 |

Smajić produžio ugovor sa Slobodom do 2021. godine

FENA

TUZLA, 17. januara (FENA) - Nogometaš tuzlanske Slobode i juniorski reprezentativac BiH Edis Smajić (18), potpisao je danas ugovor s tuzlanskim premijerligašem do 2021. godine, objavljeno je na službenoj stranici kluba.

Smajić, kao i Darko Todorović, kandidat sa spiska novog selektora Roberta Prosinečkog za A reprezentaciju BiH, na meti su više domaćih i stranih klubova, a Upravni odbor Slobode želi ih zadržati na Tušnju gdje su ponikli i stekli afirmaciju.

Pored Smajića i Todorovića, Sloboda ima još niz mladih nogometaša koji su iznimno talentirani i predstavljaju budućnost kluba i bh. nogometa.

Pripremama Slobode iz Omladinskog pogona priključeni su Mahir Kurtalić, Dino Hodžić, Eldin Omerović, Armin Hodžić i Adin Omić, tako da u ovom trenutku s prvim timom Slobode, uz Amara Beganovića i Smajića, trenira sedam igrača koji još imaju pravo nastupa za juniorski tim „crveno-crnih“.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Rumunski film 'Sloboda' režisera Tudora Giurgia donosi priču o pobuni protiv komunizma

Reporteri bez granica: Kina najveći zarobljivač novinara na svijetu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'