Sport

Izvučene skupine za internacionalni turnir 'Košarkaški kup Kraljevskog grada'

Saopćenje, Foto Fena/ Košarkaški kup kraljevskog grada

JAJCE, 17. siječnja (FENA) – U povodu Dana općine Jajce, od 16. do 18. veljače održat će se treći internacionalni turnir ''Košarkaški kup Kraljevskog grada'', u organizaciji Košarkaškog kluba Vodopad iz Jajca.

U tri dana, koliko će turnir trajati, jajačka publika imat će priliku vidjeti više od 120 talentiranih mladih košarkaša Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Mađarske, Hrvatske i Austrije.

Na kupu će nastupiti velika košarkaška imena ovih prostora, a i šire. U skupini A igraju OKK ''Spars Sarajevo'', KK ''Cedevita Zagreb'', KK ''Partizan Beograd'', Stars ''BC Vienna'', a u skupini B KK ''Vodopad Jajce'', KK ''Budućnost Voli Podgorica'', FKSE ''Szekszárd'' i ŠK ''Dražen Petrović'' Šibenik.
 
Dvostruku titulu brani prvak BiH, ekipa OKK ''Spars Sarajevo'' koja će imat težak zadatak ako želi zadržati vodeći položaj na jednom od najboljih i najjačih turnira u BiH, ali i šire.

Sadržaj dostupan isključivo pretplatnicima FENA servisa. Za više informacija o načinu i uslovima korištenja servisa kontaktirajte marketing@fena.gov.ba.