FENA biznis     | 15.01.2018. 12:29 |

Raiffeisen banka - Poznati dobitnici u nagradnoj igri 'Osvoji auto'

FENA Saopćenje

Ključevi dva automobila marke Toyota Corolla te deset mobilnih telefona Samsung Galaxy S8 u rukama sretnih klijenata
 

(Sarajevo, 15.01.2018.) – “Kako bismo atraktivnu ponudu naših kredita učinili još interesantnijom i ponudili dodatnu vrijednost našim klijentima, prošle godine smo u okviru kampanje za nenamjenske kredite Banke organizovali i nagradnu igru. Na ovaj način željeli smo nagraditi kako lojalnost naših klijenata koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje, tako i naše nove klijente. Stoga mi je posebno zadovoljstvo što smo sretnim dobitnicama u prilici uručiti zaista vrijedne glavne nagrade – ključeve dva automobila marke Toyota Corolla“, izjavila je Mirha Hasanbegović, članica Uprave Raiffeisen banke.

Dobitnice glavne nagrade u okviru nagradne igre „Osvoji auto“ Raiffeisen banke su Aida Tahirović iz Sarajeva i Dragana Jež iz Banjaluke. Također, Banka je dodijelila i deset utješnih nagrada - mobilnih telefona Samsung Galaxy S8. Imena sretnih dobitnika su u skladu s pravilima nagradne igre objavljena u dnevnim novinama kao i na web stranici Banke.

„Želim čestitati svim sretnim dobitnicima, a dobitnicama automobila želim puno ugodnih i sretno pređenih kilometara“, dodala je gđa. Hasanbegović.

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi klijenti koji prenesu platu u Raiffeisen banku ili postanu korisnici novčanog kredita, a već primaju platu u Banci. Nagradna igra počela je 02.10.2017. godine, trajala je do 30.11.2017. na području Federacije BiH, odnosno do 31.10.2017. na području Republike Srpske.  

 

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 97 poslovnica pruža usluge za oko 450.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću:

Telefoni: 033 287 655; 033 287 426; e-mail: raiffeisen.komunikacije@raiffeisengroup.ba

Zahvaljujemo na saradnji.

Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

Raiffeisen BANK

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

'Elevator Lab' pokreće drugi krug globalne potrage za fintech firmama

Novi multifunkcionalni bankomat Raiffeisen banke

U 2017. godini RBI ostvarila konsolidovanu dobit od 1.116 miliona eura

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo