Bosna i Hercegovina     | 14.01.2018. 14:25 |

Sjednica mladeži HDZ-a Hercegovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. siječnja (FENA) - Nakon svečane sjednice Gradskog odbora HDZ-a Split, održane u subotu u povodu 28. obljetnice utemeljenja HDZ-a u Gradu Splitu, članovi Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) i Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije (SDŽ) održali su zajedničku sjednicu.

O aktualnoj političkoj situaciji govorili su predsjednik Mladeži HDZ-a Josip Bilaver i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić, te su ustvrdili kako dvije stranačke organizacije imaju izvrsnu i jaku suradnju, te su dogovorili zajednički koordiniran rad, priopćeno je iz Mladeži HDZ-a BiH.

Osvrnuli su se na nedavno usvojenu rezoluciju Mladeži Europske pučke stranke (YEPP) o promjeni Izbornog zakona u BiH i nužnosti donošenja novog.

Predsjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a Adrijana Prskalo i predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a SDŽ-a Ante Bačić govorili su o suradnji dviju mladeži i koordinaciji izbora u Bosni i Hercegovini te su se složili da je to odličan povod za sjednicu.

O prekograničnoj suradnji govorili su Ante Vujnović i Ivica Rakušić, koji su dogovorili buduće susrete i zajedničke aktivnosti dviju stranačkih organizacija.

"Mladež HDZ-a, kao i hrvatski narod u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, je jedno tijelo i samo zajedničkim radom i još snažnijom suradnjom možemo ostvariti ciljeve hrvatskog naroda i osigurati opstojnost svih Hrvata bez obzira gdje živjeli", navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mladež HDZ-a BiH: Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ BiH

Priopćenje Mladeži Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana