Bosna i Hercegovina     | 10.01.2018. 20:05 |

Održana javna rasprava o izgradnji trake za spora vozila Posušje - Široki Brijeg

FENA Ivana Banovic

ŠIROKI BRIJEG, 10. siječnja (FENA) - JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo organiziralo je javnu raspravu na Nacrt skraćenog akcijskog plana preseljenja za projekt izgradnje trake za spora vozila na magistralnoj cesti M6.1, dionica Posušje - Široki Brijeg (Vranić – Kočerin), priopćeno je u srijedu na internetskim strancima Grada Širokog Brijega.

 Javna rasprava održana je u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu, a na njoj su sudjelovali svi zainteresirani subjekti - nevladine organizacije i stanovnici Širokog Brijega i Posušja, kao i naselja koja gravitiraju na području namjeravane izgradnje trake za spora vozila na magistralnoj cesti M6.1, dionica Posušje-Grude-Široki Brijeg.

 Cilj je današnje rasprave bio davanja prijedloga i sugestija javnosti i uključivanja relevantnih pitanja u finalnu verziju dokumenta. Dokument je izrađen za potrebu Programa modernizacije magistralnih cesta u FBiH prema odredbama Operativne politike 4.12 Svjetske banke koja je jedan od kreditora projekta.

 Sredstva za realizaciju ovog projekta predviđena su u 2018. godini, a o budućim aktivnostima i nastavku realizacije modernizacije magistralne ceste javnost će biti informirana na službenim stranicama JP Ceste Federacije BiH, Grada Širokog Brijega i Općine Posušje.

 
 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Vlada HNŽ: Upravi za ceste HNŽ-a 20,8 milijuna KM za regionalne prometnice

Javna rasprava o izmjeni i dopuni Regulacijskog plana 'Centralna zona rekonstrukcija' - faza III

Brčko - Javna rasprava o Centru za upravljanjem otpadom

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom