Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 09.01.2018. 16:30 |

Košarkaši OKK Slobode sutra u Gračanici, u nedjelju protiv Vogošće

FENA

TUZLA, 9. januara (FENA) - Nakon prvenstvene pauze košarkaši OKK Slobode iz Tuzle sutra gostuju u Gračanici gdje će protiv istoimenog člana A-2 lige odigrati finalnu utakmicu Kupa Regionalnog košarkaškog saveza Tuzla, dok u nedjelju, u okviru 12. kola prvenstva BiH, u Mejdanu dočekuju ekipu Vogošće.

Pobjednik Kupa RKS Tuzla plasirat će se u polufinale Kupa sistema A za područje Federacije BiH.

Iako se špekuliralo da bi u Gračanici za Tuzlake mogli debitovati Amerikanci Joseph Taylor i Tyron Harris, od toga neće biti ništa.

- Nema potrebe da žurimo, zahtjev za izdavanje "papira" za njih dvojicu tek je otišao u KS Makedonije i bit će dobro ako steknu pravo nastupa do susreta s Vogošćom. Inače, ekipa s njima vrijedno trenira i oni će nastupiti kada sva papirologija bude završena - izjavio je za Fenu trener OKK Slobode Eldar Kavgić.

Utakmica finala Kupa RKS između Gračanice i OKK Slobode igra se sutra u dvorani Luke od 20.45 sati.

Susret OKK Sloboda - Vogošća, zbog rukometne utakmice BiH - Švicarska, koja se u velikoj dvorani Mejdana igra u subotu, pomjerena je za nedjelju u 19.30 sati, rečeno je Feni.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Košarka - Devine Eke napustio Slobodu

Košarkaši Slobode žele pobjedu protiv Mladosti

Košarkaši Slobode pobijedili Bosnu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta