Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Magazin     | 02.01.2018. 16:16 |

Završen 'Blidinje Zima Fest'

FENA

JABLANICA, 2. siječnja (FENA) - Veliki zimski festival "Blidinje Zima Fest", koji je započeo 30. prosinca 2017. godine koncertom Jelene Rozge i trajao tri dana, uz spektakularni doček Nove godine, svečano je završen 1. siječnja koncertom pjevača Jole.

Pored spomenutih muzičkih zvijezda, tijekom tri dana festivala nastupili su i Neno Murić, Mokarski tamburaši, Valentino Perutina te grupa Noćni let i tamburaški sastav "Prima", a muzički program dodatno su obogatili i mnogobrojni DJ-evi.

Organizatori su istaknuli kako je broj posjetitelja kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Republike Hrvatske, premašio njihova očekivanja, s obzirom na to da je broj posjetitelja tijekom tri dana premašio brojku od 5.000.

- Ovo je prvi put da se ovako jedan veliki festival održava na ovom području, a rekordni broj posjetitelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, premašio je naša očekivanja. Vremenske prilike bile su na našoj strani, pa su posjetitelji svakog dana mogli uživati u zimskoj idili i sportovima na ski stazi. Nadamo se da će ovo u budućnosti prerasti u jednu tradiciju i veliku turističku atrakciju - poručili su organizatori festivala.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Svjetska premijera filma 'Hako' reditelja Josipa Pejakovića na međunarodnom festivalu u Beogradu

Festival 'Dani Jurislava Korenića' otvara predstava 'Bilo jednom na brijunima' Kokana Mladenovića

Večeras počinje 21. TKT Fest - Festival otvara predstava Zijaha Sokolovića

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta