Ekonomija     | 24.01.2023. 12:44 |

M:tel App natjecanje: Od izvrsne ideje do još bolje aplikacije

FENA Saopćenje, Foto/ m:tel

PROMOTIVNI SADRŽAJ

BANJALUKA, 24. siječnja (FENA) - Novi ciklus m:tel App natjecanja obilježila je velika zainteresiranost učenika i profesora srednjih škola s čitavog područja Bosne i Hercegovine.

 

 

Timovima koji su prijavili svoje ideje ostalo je još nekoliko dana da pošalju završene aplikacije za mobilne uređaje te je dobar trenutak da se podsjetimo zašto ovo natjecanje svake godine ima sve veći broj sudionika, priopćili su iz m:tel-a.

Prijavom svoje ideje i formiranjem tima, mladi programeri imaju dobar motiv da prošire svoje znanje iz oblasti programiranja, steknu iskustvo kompletnog razvojnog procesa, od početne ideje do gotovog proizvoda i dožive divan osjećaj uspjeha.

m:tel App natjecanje je i prilika da se učesnici međusobno upoznaju, razmijene ideje i iskustva.

Na kraju, ne treba zaboraviti da autore najboljih aplikacija očekuju i odlične nagrade. Kao pobjednicima na državnoj razini očekuje ih priznanje, vrijedan mobilni telefon i ulaznica za regionalno natjecanje.

Pobjednički timovi će imati priliku da svoje aplikacije predstave na Regionalnom app izazovu, gdje ih očekuju još veća konkurencija, ali i vrednije nagrade.

Svaka ideja i svaka aplikaciju su razlog da ovo natjecanje traje i napreduje, a svim sudionicima se zahvaljujemo što su dio sjajne priče pod imenom m:tel App natjecanje, poručili su iz m:tel-a.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

M:tel pokrenuo kampanju za podizanje svijesti o bezbjednosti u online prostoru

Gledaj i navijaj uz m:SAT

Honor X6A, Realme C51 i Xiaomi Redmi Note 13 Pro - iz nove m:tel ponude

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo