Ekonomija     | 05.01.2023. 18:35 |

Mate Rimac i predstavnici Vlade HBŽ-a razgovarali o budućoj suradnji

FENA Saopćenje, Foto/ Vlada HBŽ

LIVNO, 5. siječnja (FENA) -  U zgradi Vlade Hercegbosanske županije u četvrtak je održan radni sastanak na kojem su predstavnici Vlade HBŽ-a te inovator i poduzetnik, osnivač i direktor tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes Mate Rimac i direktor tvrtke Continental Adventures i predsjednik zaklade Linnovate Marin Mamuza razgovarali o dosadašnjim projektima i budućoj suradnji.

 

Sastanku su uime Vlade HBŽ-a nazočili predsjednik Vlade Ivan Vukadin te ministri u Vladi Gordana Nakić, Dijana Puzigaća, Božo Perić i Draško Dalić.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjim ulaganjima poduzetnika Mate Rimca u Hercegbosansku županiju a konkretno su predstavljeni projekti ulaganja u turizam, u tvrtku Continental Adventure sa sjedištem u Livnu koja se bavi outdoor turizmom i marketinškim uslugama (foto, video i web) koja nudi jednodnevne i višednevne izlete, a trenutno i prvo glamping odmaralište na području Hercegbosanske županije.

Također, predstavljeno je ulaganje u tehnološki park Linnovate, te ulaganja u lokalne zajednice, među ostalima u DVD sv. Ana Lištani gdje je Mate Rimac donirao kupnju vatrogasnog vozila i izgradnju vatrogasnog doma.

Uz predstavljena ulaganja u Hercegbosanskoj županiji, na sastanku se razgovaralo o budućim ulaganjima i suradnji. Uz ostalo, bilo je riječi kako zaštititi prostor planine Krug, kao i o aktivnostima vezanim za proglašenje Dinare nacionalnim parkom.

Na koncu je od strane Vlade Hercegbosanske županije izražena zahvala za dosadašnja ulaganja, te podrška i spremnost za buduću suradnju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Više od 1,7 miliona KM za rekonstrukciju, investiciono održavanje i opremanje škola u KS

DEI - Prezentiranje projekata prvog poziva Interreg programa za dunavsku regiju 2021-2027.

Jačanje kapaciteta za djelatnike škola i predškolskih ustanova za pisanje i provedbu projekata u ŽZH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta