Ekonomija     | 27.10.2022. 11:15 |

U Neumu počela desete poslovno-tehnološka NetWork konferencija

FENA Saopćenje

NEMU, 27. listopada (FENA) - Kompanija m:tel sponzor je Desete NetWork konferencije u Bosni i Hercegovini, koja se održava od 26. do 28. listopada ove godine u Neumu.

NetWork je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini koja na jednom mjestu okuplja sve najbolje od bh. IT industrije, ali i najpoznatije regionalne predavače.

Ova konferencija je postala najpoznatiji brend na lokalnom IT tržištu te sinonim za konferenciju koja uvijek donosi aktuelan i kvalitetan sadržaj, pristup vrhunskim stručnjacima te mogućnost ostvarivanja novih poslovnih konekcija, priopćeno je iz m:tela.

Ovaj IT događaj podržala je MS Community konferencija, a ove godine su obje konferencije nastupile u isto vrijeme u okviru jednog imena - Network konferencija.

Po šesti put u Neumu, Deseta NetWork konferencija sudionicima nudi predavanja u okviru šest tematskih cjelina, i to predavanja u vezi s digitalnom transformacijom, razvojem aplikativnih rješenja, infrastrukturom i sigurnošću, poslovnom uporabom tehnoloških rješenja, predavanja stručnjaka iz šire IT zajednice, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Sponzorstvom NetWork 10 konferencije, kompanija m:tel je podržala ovaj važan događaj za sve donositelje poslovnih i tehničkih odluka, IT profesionalce, programere i lidere iz obrazovnog sektora.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

M:tel: Nova Galaxy S23 serija nastavlja tradiciju najboljih telefona

Phone 13, iPhone 14 i 14 Plus po sniženim cijenama u m:tel ponudi

M:tel: Obradujte nekog NET poklonom

Promo

United Grupa nastavila snažan rast u 2023.

M:tel: Nova Galaxy S23 serija nastavlja tradiciju najboljih telefona

Predstavljanje Zbornika radova s naučne konferencije o umjetnoj inteligenciji