Bosna i Hercegovina     | 28.09.2022. 12:35 |

Bojan Bogdanović darovao sportsku opremu školi u Neumu

FENA Saopćenje, Foto/ Općina Neum

NEUM, 28. rujna (FENA) - Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović donirao je vrijednu sportsku opremu za nastavu tjelesne kulture Osnovnoj školi Kardinala Stepinca u Neumu.

S obzirom da je Bojan trenutno spriječen brojnim obvezama zahvalnicu i prigodni poklon uručit će mu predsjednica Općinskog vijeća Neum Daniela Matić, na čiju je inicijativu ova priča i pokrenuta.

„Kada smo razgovarali o tome na koji bi način Bojan mogao pomoći našoj lokalnoj zajednici, želja nam je bila da uključimo djecu, jer su im zdravi uzori i sportske aktivnosti potrebniji nego ikada”, istaknula je Matić.

Dodala je kako Bojan nije zaboravio odakle vuče svoje korijene i nesebično pomaže kad god je u prilici.

“Ovim putem izražavam zahvalnost Bojanu i njegovom ocu Mariju, jer se zahvaljujući njima u cijelu priču uključio i Bojanov dosadašnji NBA klub s kojima se razgovara o još jednoj vrijednoj donaciji neumskoj školi, a čija se realizacija očekuje uskoro. Ovo su zaista velike stvari za našu malu lokalnu zajednicu“, zaključila je Matić.

Iz Ureda načelnika Neuma navode kako će nova sportska oprema izmamiti osmijeh na dječjim licima te potaknuti stvaranje novih sportaša u Neumu.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Predsjednica Federacije otvorila Kongres o katastru u BiH

Neumski hotelijeri zadovoljni popunjenošću kapaciteta

NAFF postao punoljetan: Otvoreno 18. izdanje u Neumu

Promo

IPhone 15 od danas u M:telovoj ponudi

Voda Oaza ohrabruje žene u borbi protiv raka dojke

ProCredit Bank proširuje mrežu: Poslovna jedinica u Jelahu otvara se 4. listopada