Sport     | 29.08.2022. 12:36 |

'Napretkovi sportski dani' - Više od stotinu djece i odraslih uživalo u sportu

FENA Saopćenje, Foto/ Napredak

SARAJEVO, 29. augusta (FENA) - U organizaciji Sportskog društva Napredak, pod pokroviteljstvom Središnje uprave HKD Napredak, za vikend u Sarajevu, održani su drugi “Napretkovi sportski dani”. Više od stotinu djece i odraslih natjecali su se u malom nogometu, šahu, boćanju, tenisu, a okušali su se i u planinarenju te biciklizmu.

 

Ovom, kao i drugim manifestacijama, daje se doprinos značajnom jubileju kojega HKD Napredak obilježava ove godine i to 120 godina od osnutka.

Manifestaciju je otvorio član Središnje uprave HKD Napredak Sretko Tomić nakon čega je nazočne pozdravio i predsjednik Sportskog društva Napredak Vladimir Kanevčev koji je sudionicima poželio dobru zabavu i što bolje rezultate.

Svečanost otvorenja, plesnim koreografijama, uveličale su mažoretkinje iz Napretkove busovačke podružnice.

- Cilj “Napretkovih sportskih dana” naravno nije bio samo pobijediti već družiti se, rekreirati i jačati sportski duh. Zahvaljujući dobroj organizaciji, sportskom duhu i lijepom vremenu taj događaj je protekao kako je bilo i predviđeno - navodi se.

Na kraju manifestacije, najsretnijima i najspretnijima podijeljene su i medalje. Svima je natjecanje, prije svega, bilo prilika međusobno se upoznati, družiti i zabaviti.

- Program je zaključen okrjepom, zabavom i druženjem svih natjecatelja, posjetitelja i navijača, u prostorijama Hotela “Delminium” - naglašavaju iz Sportskog društva Napredak. 

(FENA) D. Ć.

Vezane vijesti

Čestitka HKD Napredak povodom Ramazanskog bajrama

Središnja uprava HKD 'Napredak' donijela Odluku o osnivanju Kluba gospodarstvenika

Čestitka Središnje uprave HKD Napredak prigodom 32. obljetnice HVO-a

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta