Servisne informacije     | 25.08.2022. 13:33 |

KJKP "Gras" - Privremena obustava saobraćaja u petak i nedjelju

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. augusta (FENA) - U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, a zbog provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice između FK Željezničar i FK Sarajevo, u petak, 26. augusta, od 16.00 do 23.00 sati doći će do privremene obustave sabraćaja u ulici Zvornička što će uzrokovati i obustavu trolejbuskog saobraćaja,osim na relaciji Otoka - Dobrinja, saopćeno je iz KJKP "Gras".

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navednoj ulici u naznačenom terminu utvrđuju operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu.

Do izmjene režima saobraćaja doći će, također, u nedjelju, 28. augusta, u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja godišnjice stradanja građana Sarajeva u ulici Mula Mustafe Bašeskije (kod broja 64).

Doći će do privremene potpune obustave saobraćaja na dijelu navedene ulice (od raskrsnice sa ulicom Pehlivanuša do raskrsnice sa ulicom Niže banje). U nedjelju, 28. augusta, od 10.55 do 11.25 sati tramvajski saobraćaj će biti privremeno obustavljen, navodi se u saopćenju KJKP "Gras". 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Danas izmjena režima saobraćaja zbog izvođenja javnog događaja na Trgu Susan Sontag

Sutra izmjena režima saobraćaja zbog izvođenja javnog događaja na Trgu Susan Sontag

Danas zastoj u odvijanju autobuskog saobraćaja zbog manifestacije 'Križni put 2023'

Promo

M:tel: Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel!

Zvjezdani glamur impresivnih modela iz m:tel ponude

Raiffeisen banka investira u novu budućost