Servisne informacije

KJKP "Gras" - Privremena obustava saobraćaja u petak i nedjelju

Saopćenje

SARAJEVO, 25. augusta (FENA) - U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, a zbog provođenja mjera osiguranja bezbjednog održavanja fudbalske utakmice između FK Željezničar i FK Sarajevo, u petak, 26. augusta, od 16.00 do 23.00 sati doći će do privremene obustave sabraćaja u ulici Zvornička što će uzrokovati i obustavu trolejbuskog saobraćaja,osim na relaciji Otoka - Dobrinja, saopćeno je iz KJKP "Gras".

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navednoj ulici u naznačenom terminu utvrđuju operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu.

Do izmjene režima saobraćaja doći će, također, u nedjelju, 28. augusta, u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja godišnjice stradanja građana Sarajeva u ulici Mula Mustafe Bašeskije (kod broja 64).

Doći će do privremene potpune obustave saobraćaja na dijelu navedene ulice (od raskrsnice sa ulicom Pehlivanuša do raskrsnice sa ulicom Niže banje). U nedjelju, 28. augusta, od 10.55 do 11.25 sati tramvajski saobraćaj će biti privremeno obustavljen, navodi se u saopćenju KJKP "Gras". 

(FENA) D. V.
Vezane vijesti