Magazin     | 11.08.2022. 18:37 |

Otkazana nadolazeća europska i britanska turneja Rage Against The Machine

FENA Agencije

ZAGREB, 11. kolovoza (FENA) - Grupa Rage Against The Machine otkazala je sve europske i britanske datume turneje "Public Service Announcement" pa time i zagrebački koncert planiran 17. rujna, a povrat novaca za kupljene ulaznice bit će izvršen automatski, izvijestila je u četvrtak LAA agencija.

"Prema liječničkim uputama, (pjevač i frontmen benda) Zack de la Rocha je obaviješten da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine, u kolovozu i rujnu 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata", napisali su članovi grupe Brad, Tim, Tom i Zack, prenijela je agencija.

Rage Against The Machine završit će svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. kolovoza, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju.

"Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih naših obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti", rekli su članovi grupe.

Zach de la Rocha ozlijedio je nogu već na drugom koncertu dugoočekivane povratničke turneje u Chicagu 11. srpnja, ali je ipak odradio američki dio turneje.

Eventim je naveo kako će povrat sredstava za kupljene ulaznice za zagrebački koncert biti automatski izvršen na terećenu karticu do 31. kolovoza 2022. te nije potrebno slati zahtjev za povrat, prenosi Hina.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Koncert Josipe Lisac u BKC-u gotovo rasprodan, raspoloživ još mali broj ulaznica

Dogodilo se na današnji dan

Čavara nazočio Napretkovom svečanom uskrsnom koncertu u Sarajevu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta