Bosna i Hercegovina     | 05.07.2022. 13:35 |

FMPiK uputio zahtjev za prijedloge o naplati naknade za korištenje autoceste A1

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. srpnja (FENA) - Federalno ministarstvo prometa i komunikacija uputilo je Zahtjev za dostavljanje prijedloga i sugestija u vezi prijedloga Uredbe o izmjeni Uredbe o naplati naknade za korištenje autoceste A1 zbog provođenja javne rasprave.

Ministarstvo je tekst prijedloga Uredbe o izmjeni Uredbe o naplati naknade za korištenje autoceste A1 objavio na svojoj službenoj internet stranici, pod stavkom DOKUMENTI - Prijedlozi i nacrti, te ga je učinilo dostupnim svim zainteresiranim osobama, priopćeno je iz navedenog ministarstva.

Sve eventualne primjedbe i prijedlozi mogu se dostaviti na adresu Ministarstva, Braće Fejića b.b., Mostar, kako bi se mogle uzeti u razmatranje prilikom pripreme uredbe.

"Molimo Vas da se izvrši uvid u tekst prijedloga Uredbe o izmjeni Uredbe o naplati naknade za korištenje autoceste A1, da tekst dostavite svim upravama i upravnim organizacijama u vašem sastavu, privrednim društvima u kojim vršite ovlaštenja temeljem sudjelovanja državnog kapitala, te da se sve eventualne primjedbe, prijedloge i sugestije dostavite ovom ministarstvu najkasnije u roku od 10 dana od dana prijema ovog akta, a ako to ne dostavite u traženom roku smatrat ćemo da nemate primjedbe, prijedloge i sugestije", stoji u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ministrica Katić u posjetu kompaniji Ericsson Nikola Tesla

Ministrica Katić na Kongresu Hrvatskog društva za ceste i željeznice

Ministrica Katić održala sastanak s v. d. predsjednicima uprava HT-a Mostar i BH Telecoma

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'