Stranačke aktivnosti     | 30.06.2022. 19:19 |

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 79

Saopćenje za javnost Srpske demokratske stranke

FENA Saopćenje

Poslije današnje pres konferencije DNS-a čini se jasnim da će na ovim izborima za srpskog člana Predsjedništva BiH vlast imati tri kandidata dok će opozicija imati jednog kandidata i to predsjednika SDS-a Mirka Šarovića, istakao je Stevan Salatić, šef Sektora za politiku i medije SDS.

„Nešićevo nedolično, vulgarno i potcjenjivačko komentarisanje kandidata SDS-a Mirka Šarovića više govori da Nešić nije ni svjestan za koju poziciju se kandiduje. Ovakvi Nešićevi maniri ne priliče ni kandidaturi za neku ruralnu mjesnu zajednicu a kamoli za poziciju srpskog člana Predsjedništva BiH“, naglasio je Salatić.

On je poručio da da li je Nešić vlast ili opozicija govori činjenica da je Nešić u zadnjih mjesec dana više vremena proveo napadajući Mirka Šarovića i Jelenu Trivić nego što je pominjao i kritikovao poteze Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

„NJegovi nastupi, snažan vjetar u leđa režimskih medija koji revnosno prenose Nešićeve otrovne strelice ka Šaroviću jasan su znak da je Nešić još jedan kandidat vlasti na ovim izborima. Obzirom da će se kao kandidat vlasti pojaviti najvjerovatnije i Željka Cvijanović želim im da glasove onih kojima je dobro podijele na ravne časti jer će to samo olakšati pobjedu Mirka Šarovića koga će podržati građani koji traže promjene. A takvih nas ima više u Republici Srpskoj“, zaključio je Salatić.

Sektor za politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo