Bosna i Hercegovina     | 03.06.2022. 08:25 |

Prozor/Rama: Učeničke stipendije i rad u struci

FENA Saopćenje, Foto/ Arhiva

PROZOR/RAMA, 3. lipnja (FENA) - GS Holding, Općina Prozor– Rama i Srednja škola u Prozoru organiziraju prezentaciju planova budućeg rada tvornice GS Rama za učenike završnih razreda osnovne škole i učenike strojarskih zanimanja srednje škole.

 

Prezentacija i razgovori sa zainteresiranim učenicima i roditeljima najavljeni su za utorak, 7. lipnja, u 18 sati u prostorijama Srednje škole Prozor.

Na razgovorima će se najaviti i sustav stipendiranja učenika općine Prozor – Rama i GS Holdinga te će se ukazati na mogućnost njihovog zapošljavanja u novoj tvornici u toj općini. 

Na prezentaciji i razgovorima sudjelovat će direktorica GS Holdinga Snježana Köpruner, ravnateljica Srednje škole u Prozoru Anđa Mlakić i načelnik općine dr. Jozo Ivančević.

"Pozivaju se učenici koji završavaju osnovnu školu i njihovi roditelji kao i učenici iz srednje škole koji su zainteresirani za školovanje u metalskoj struci uz učeničku stipendiju da sudjeluju na spomenutoj prezentaciji i razgovorima", navodi se u pozivu.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Potpisani ugovori o dodjeli studentskih stipendija u BPK Goražde

Općina Centar u 2024. stipendira 1239 učenika i studenata

U Tomislavgradu potpisani ugovori o dodjeli stipendija za 67 studenta

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta