Bosna i Hercegovina     | 28.04.2022. 10:12 |

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 79

BBI banka i Rijaset IZ u BiH osigurali 1.000 ramazanskih paketa za porodice širom BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. aprila (FENA) - Bosna Bank International (BBI), u saradnji sa Rijasetom Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, nastavili su i ove godine tradicionalnu humanitarnu akciju podjele paketa hrane za hiljadu najpotrebitijih porodica širom BiH.

- Sretni smo da na ovaj način tokom mjeseca ramazana, uoči Bajrama, unesemo malo topline i vedrine u kuće građana u BiH. Nadamo se da će ovakve aktivnosti podstaći i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je pomoć zaista potrebna – kazao je direktor Marketinga i komunikacija BBI banke Dino Selimović.

Već osmu godinu zajedno sa BBI bankom Rijaset Islamske zajednice u BiH realizira ovu akciju podjele paketa za hiljadu porodica koje su u stanju potrebe.

-  Ove godine smo odlučili da pakete dostavimo u svih devet muftijstava i to za naše povratnike. Na ovaj način želimo izraziti solidarnost sa njima, pokazati brigu i poručiti im da nisu sami. Zahvaljujemo se BBI banci koja svojim postupcima pokazuje da je društveno odgovorna institucija  i zahvaljujemo se  kompaniji Klas koja sudjeluje u ovom projektu sa nama - izjavio je rukovodilac Ureda za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u BiH Ibrahim ef. Malanović, saopćeno je iz BBI. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

BBI Platinum paket – istinska vrijednost koju nosite sa sobom

BH Telecom partner i učesnik 12. Sarajevo Business Foruma

BBI - Predsjedništvo BiH pokrovitelj 12. Sarajevo Business Foruma

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana