Kultura     | 05.04.2022. 16:26 |

Otvoren natječaj za 23. izdanje Mediteran Film Festivala

FENA Saopćenje

MOSTAR, 5. travnja (FENA) - Otvoren je natječaj za prijavu dokumentarnih filmova za 23. Mediteran Film Festival, koji će se od 11. do 15. listopada održati u Širokom Brijegu.

Na natječaju mogu sudjelovati autori dokumentarnih filmova iz mediteranskih zemlja koji svoje prijave pošalju do 31. srpnja 2022. godine. Detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenoj web stranici festivala, priopćili su organizatori.

Mediteran Film Festival dijeli filmove u natjecateljskom programu u dvije kategorije – selekciju kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekciju dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta. Selektor festivala pregledat će sve filmove koji budu poslani najkasnije do 31. srpnja 2022. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

O najboljima će za vrijeme 23. MFF-a odlučivati šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije te tako dodijeliti MFF projektor u dugometražnoj, odnosno kratkometražnoj selekciji. Treću nagradu, tradicionalno, svojim glasovima za omiljeni film dodijelit će publika festivala.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Otvoren natječaj za 25. Mediteran Film Festival

Zatvoren 24. Mediteran Film Festival

Izabrani najbolji filmovi 24. Mediteran Film Festivala

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo