Kultura     | 25.01.2022. 12:08 |

Na sceni NPM 'Bilo jednom...'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. siječnja (FENA) - Na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak, 28. siječnja, u 20 sati na rasporedu je predstava "Bilo jednom...", autora i režisera Jasmina Krpe, prema tekstu Miloša Radovića.

Glumačku postavu čine Ajla Hamzić i Emir Sejfić.

Predstava "Bilo jednom..." je o životu koji nas uhvati na prepad, dok smo bili mladi. Pokaže nam stotine puteva, prepusti vremenu, a mi onda lutamo tim putevima nekada zalutamo, a nekada se vratimo. O trenutku kada se pogledamo u ogledalo i zapitamo tko je taj čovjek i kako smo postali to što smo danas i šta nam je to vrijeme neprimjetno napravilo. Pokušavamo naći onog davnog sebe u tom licu preko puta. Sjetimo se šta smo sve sanjali, planirali..., podsjetili su iz NPM.

Mišljenja su kako će publika prepoznati nešto svoje i možda razmisliti o nekim bitnim "malim" stvarima svog života i je li je nešto moglo drugačije.

Produkcija ove predstave proizašla je prvenstveno iz inicijative Jasmina Krpe, dugogodišnjeg člana ansambla NPM. Ovo je istovremeno i njegov redateljski prvijenac, i poklon mostarskoj publici i ansamblu predstave, navodi se u priopćenju iz Narodnog pozorišta Mostar.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana