Stranačke aktivnosti     | 20.01.2022. 12:40 |

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 79

Saopćenje za javnost Naše stranke

FENA Saopćenje, Foto/

Omer Berbić poručio Biseri Turković: Građani nisu lijeni, već ne žele raditi za tvoje nekretnine

Na izjavu Bisere Turković koja je rekla da građani BiH imaju dobar život i da su razmaženi, reagirao je Omer Berbić, predsjednik Foruma mladih Naše stranke:

„Bisera Turković je u jeku najveće socijalne, zdravstvene i sigurnosne krize u kojoj se BiH našla iza rata poručila građanima da budu sretni jer nisu gladni, imaju struju i grijanje. Nezadovoljne je optužila da su razmaženi.
Tipičan je to stav novokomponovanih etničkih i političkih elita u BiH. Bisera Turković je, prema njenom imovinskom kartonu, dakle prema onom što je sama navela da ima, vlasnica pet kuća u Bosni i Hercegovini i dva stana u inostranstvu. Imala je stan i u BiH. Kako je CIN istražio, ona je 2008. godine od Općine Stari Grad otkupila stan od skoro 120 kvadrata plativši ga certifikatima 15.400 KM. Četiri godine kasnije ga je prodala po jedanaest puta većoj cijeni - za 180 hiljada maraka. Dakle, okoristila se pljačkaški certificiranom privatizacijom društvene imovine.

Jasno je zašto Turković nije u svom mandatu ništa korisno uspjela uraditi za BiH. Zabavljena je sobom, svojom imovinom i svojom porodicom. Jasno je i zašto optužuje građane, jer ne žele da rade za blagostanje nje i njenih stranačkih kolega. Biserini maniri su kao i oni kraljice Marije Antoanete koja je gladnima poručila da jedu kolače ako već nemaju hljeba i u tom poređenju ima neke utjehe. Ponašanje Marije Antoanete je uzrokovalo Francusku revoliciju. Ni Biserino neće ostati nekažnjeno, oktobar nije daleko koliko se čini."

Naša stranka 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom