Regija     | 19.01.2022. 13:08 |

Škoro, Vrkljan i Vukovac osnovali novi saborski Klub

FENA Internet

ZAGREB, 19. siječnja (FENA) - Milan Vrkljan objavio je u srijedu na Facebooku kako od danas u Hrvatskom saboru djeluje Klub zastupnika "Za pravednu Hrvatsku" u kojem su, uz njega kao predsjednika, i Ružica Vukovac te Miroslav Škoro.

Vrkljan tvrdi kako su teške korupcije u društvu, potpuna devastacija institucija sustava te politička lutanja u međunarodnoj politici doveli do toga da je Hrvatska izgubila međunarodni kredibilitet te ne može zaštititi ni interese Hrvata i svih građana RH, niti Hrvatskog naroda u BiH.

"Potpuni gubitak političke prepoznatljivosti i pripadnosti sustavu vrijednosti u međunarodnoj politici doveli su nas od političkog partnerstva sa USA i NATO-m do potpune međunarodne izoliranosti koja je rezultirala da USA 14 mjeseci nisu imenovali svog novog veleposlanika u Hrvatskoj", objavio je Vrkljan na Facebooku.

"Model kojim je Hrvatska vođena posljednjih dvadeset godina potrošen je. Nadam se da će naši simpatizeri i hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika i nastaviti nas pratiti i podržavati", zaključio je Vrkljan u objavi.

(FENA) D. P.

Vezane vijesti

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

'Zapaljiva' konobarica iz karlovačkog 'Monaca' ispitana pa puštena

Od početka godine u Hrvatskoj uhićeno 592 krijumčara migranata- ministar

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo