Bosna i Hercegovina     | 24.12.2021. 11:49 |

Čović čestitao Božić kardinalu Puljiću i svim katolicima u BiH

FENA Saopćenje

 

SARAJEVO, 24. decembra (FENA) - Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović u povodu božićnih blagdana uputio je čestitku Vinku kardinalu Puljiću i svim katolicima u BiH. 

„Uzoriti gospodine kardinale Puljić, u ozračju naše najveće kršćanske svetkovine, kada slavimo neizmjernu Božju ljubav i radost, Vama osobno, biskupima, svećenicima, časnim sestrama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini želim sretan i blagoslovljen blagdan Kristova rođenja.

Božić je vrijeme milosrđa, dobrote i praštanja. Na Božić, Bog se rođenjem svojega Sina nastanio među nama kako bi nas darovao svojom bezuvjetnom ljubavlju i spasio unatoč svim našim ovozemaljskim kušnjama i slabostima.

Stoga, neka svaki čovjek u Kristovom rođenju prepozna izvor snage i radosti suočavajući se sa životnim izazovima koje donosi svakodnevnica.

U danima najveće poslijeratne podjeljenosti i neizvjesnosti u našoj domovini Bosni i Hercegovini neka nam božićno svjetlo i istinski božićni mir donesu utjehu i nadu, probude u nama pouzdanje u Boga i potaknu da ohrabreni vjerom ojačamo zajedništvo naših naroda i da sjedinjeni u različitosti nastavimo graditi naše međuljudske odnose kroz pomirenje i praštanje, međusobnu solidarnost i uvažavanje.

Uz iskrene želje da božićna poruka mira i svjetlo vjere obasjaju našu nadu, Uzoriti upućujem Vam srdačne pozdrave i izraze osobitog poštovanja,“ kaže se u čestitki predsjedatelja Čovića a prenosi u saopćenju Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

PSBiH - Poslanici nisu usvojili zaključke Kluba SNSD-a

PSBIH - Poslanici o predloženim zaključcima Kluba SNSD-a

Čović čestitao izbornu pobjedu predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana