Bosna i Hercegovina     | 23.12.2021. 19:06 |

Božićni prijem Kluba vijećnika Hrvata u mostarskom Gradskom vijeću (VIDEO)

FENA Mirza Efendić

MOSTAR, 23. prosinca (FENA) – Klub vijećnika Hrvata u Gradskom vijeću Mostara organizirao je u četvrtak u Gradskoj vijećnici božićni prijem.

- Ova godina na izmaku je specifična za sve nas jer su održani izbori nakon toliko godina za mostarsko Gradsko vijeće koje je konstituirano i baš danas je imalo petnaestu redovitu sjednicu. Dovoljno se samo prisjetiti situacije od prije godinu dana ili par godina i lako je zaključiti kako je riječ o nemjerljivom napretku - rekao je Vlatko Marinović, predsjednik Kluba vijećnika Hrvata u Gradskom vijeću.

Godina 2021. bit će upisana kao godina prekretnice, s novom ekipom ljudi koja je zadala potpuno novi smjer, ustvrdio je Marinović, pohvalivši gradonačelnika i njegove službe za sve što su, kako je naveo, učinili u ovoj turbulentnoj godini.

- Nevjerojatno sam ponosan što smo odavde poslali jednu lijepu sliku u čitav svijet. Svi ovdje ste svjedoci, zajedno sa mnom, da mnogi izaslanici iz europskih i svjetskih zemalja dolaze u Mostar i s oduševljenjem gledaju na ono što radimo te nas podržavaju u našem radu – kazao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

Ocijenio je kako je za njega ovo bila teška i turbulentna godina, no da je zadovoljan postignutim rezultatima i radom Gradske uprave i Vijeća.

- Čast mi je da mogu biti na čelu ovoga prelijepog grada. Pokazali smo da Mostar može drugačije i bolje. Usudio bih se reći da smo za BiH zadali standarde kako to treba funkcionirati i kako se treba živjeti u jednoj istinskoj multietničkoj sredini kakav je Grad Mostar - istaknuo je Kordić.

- Zadnja adventska svijeća simbolizira radost i u tom kontekstu svima želim radostan i blagoslovljen Božić te sretnu Novu godinu, godinu u kojoj ćemo, ja se nadam, biti na ponos svim građanima Mostara - dodao je mostarski gradonačelnik.

U glazbenom dijelu programa nastupila je Glazbena škola Ivana pl. Zajca iz Mostara, pod ravnanjem profesorice Renate Prizmić Mlinarić.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/6929

 Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1j3C7sd-LMI8clQzxZGfSdEYzEQ_w5UJX?usp=sharing

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Grad Mostar organizira akciju čišćenja 'malih stepenica'

Anketiranje mladih u svrhu izrade Strategije za mlade Grada Mostara

MO-Redar: Aplikacija za aktivno sudjelovanje građana u očuvanju kvalitete života u Gradu Mostaru

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana