FENA biznis     | 17.12.2021. 15:33 |

Dodjelom certifikata obilježen završetak dva ciklusa programa Moja praksa

FENA Saopćenje

MOSTAR, 17. prosinca - Posljednjih 18 mjeseci INTERA Tehnološki Park implementirao je dva ciklusa programa Moja praksa kroz koje je gotovo 40 mladih ljudi steklo svoje prvo radno iskustvo! Jedanaesti i dvanaesti ciklus obilježela je prilagodba na novu epidemiološku situaciju i organizacija online praksi u poduzećima sa sjedištem diljem Bosne i Hercegovine.

Kroz oba ciklusa sudionici su kroz niz treninga imali priliku jačati poslovne vještine koje će u budućnosti koristiti na svojim radnim mjestima, a kroz rad s mentorima iz uključenih poduzeća rješavali su praktične projektne zadatke i tako stekli svoje prvo radno iskustvo. Za svoj trud i zalaganje nagrađeni su zasluženim certifikatima na zajedničkoj svečanoj dodjeli certifikata koja se održala u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u četvrtak, 16.12.2021. godine.

Program dodjele započeo je uvodnim obraćanjem Ane Bogdanović iz INTERA Tehnološkog Parka, a nastavio se izlaganjem Sanjina Omerovića, osnivača startup poduzeća Digiqal, koji je sudionicama prenio vlastita poslovna iskustva i istaknuo važnost neformalnog obrazovanja. Program je uključio i petominutne prezentacije 16 timova, od ukupno 21 njih koliko ih je uspješno završilo ova dva ciklusa. Nakon prezentacije rješenja, prisutnima se obratila Ena Miloš, predstavnica poduzeća IT Odjel, koja je izrazila zadovoljstvo sudjelovanjem u programu i čestitala timovima na uspješnim prezentacijama.

INTERA Tehnološki Park se posebno zahvaljuje poduzećima i organizacijama Port8, IT Odjel, Web Studio, Gala Home, OREA Bazaar, Digiqal, Logika, Bit Fan, SPES, Vita Vi, MyCamper i Tehnograd Company bez čijeg doprinosa ne bi bilo moguće realizirati praktične segmente programa.

Ove cikluse programa Moja praksa INTERA Tehnološki Park organizirao je uz podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje u okviru Programa sufinanciranja zajedničkih projekata s drugim organizacijama i institucijama 2020.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta