Stranačke aktivnosti     | 16.12.2021. 18:30 |

Priopćenje za javnost HDZ-a 1990

FENA Saopćenje

Klub zastupnika HDZ-a 1990 u Skupštini ŽZH

Gospodo iz Vlade jeste li odmah mogli ovako!?

Najprije želimo izraziti svoje zadovoljstvo postignutim dogovorom između Vlade ŽZH i Nezavisnog sindikata uposlenih u srednjim školama , koji je omogućio da učenici napokon od 17.prosinca krenu u svoje škole. To je točno 16 izgubljenih radnih dana od početka štrajka prosvjetnih djelatnika.

Budući da smo kao oporbeni zastupnici bili šokirani inertnosti i neodgovornosti Vlade koja ne samo da nije htjela održati sastanak sa sindikatima, već se uopće nije očitovala o njihov zahtjevima sve do sjednice Skupštine ŽZH održane 13.prosinca na kojoj smo mi oporbeni zastupnici tražili posebnu točku dnevnog reda o stanju školstva i štrajka prosvjetnih djelatnika s apelom da se odmah pristupi pregovorima Vlade i sindikata.

Koliko smo informirani iz medija zbog bahatosti Vlade će se izgubljeni radni dani nadoknađivati za božične i novogodišnje blagdane, čime će se doslovno učenicima pa i roditeljima ukrasti Božić i Nova godina.

Dužni smo upozoriti sve nas, a posebno Vladu ŽZH, da ubuduće bude odgovorna i bez politikanstva pristupi bržem rješavanju ovakvih i sličnih problema.

Na kraju koristimo priliku zaželjeti svim žiteljima Županije Zapadnohercegovačke čestit Božić i sretnu Novu 2022. godinu.

U Ljubuškom, 16.12.2021.
Predsjednik,
Dobroslav Bukmir, v.r.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ 1990

Priopćenje za javnost HDZ-a 1990

Priopćenje za javnost HDZ-a 1990

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta