FENA biznis     | 08.12.2021. 09:20 |

Najbolji čovjekov prijatelj u fokusu Fuckup Nightsa Mostar Vol. 10

FENA Saopćenje

MOSTAR, 8. prosinca - Samo dva tjedna nakon posljednjeg, INTERA Tehnološki Park u Code Hub-u Mostar će održati novo izdanje Fuckup Nights-a Mostar, događaja koji već tradicionalno slavi neuspjeh. Deseto izdanje ovog događaja posvećeno je najboljem čovjekovom prijatelju – psu i zaljubljenicima u trening pasa.

U petak, 17.12.2021. godine u 19h svoja iskustva i greške na zabavan način sa sudionicima će prvo podijeliti Ivan Vidović, marketing menadžer iz Sarajeva koji za sebe kaže da je, od osobe koja nije podnosila pseću dlaku i miris, postao zaljubljenk u kinologiju i trening pasa, a potom je tu ljubav spojio s prirodom i trčanjem baveći se canicross-om.

Nakon Ivana svoju će priču sa sudionicima podijeliti Marta Martina Mijić, licencirana voditeljica tečajeva poslušnosti i traga pri Hrvatskom kinološkom savezu. Marta Martina je fotografkinja kućnih ljubimaca, a njezina kujica Polani proglašena je najposlušnijim psom u Hrvatskoj. Posljednji će na scenu izaći Nedim Šuta, doktor bioloških nauka, filogenist i biheviorist, specijalist za ponašanje životinja i ljudi. U svojoj biografiji ima i titulu internacionalnog kinološkog suca i specijaliste za primitvne pasmine.

Njihove bogate biografije prožete su i greškama o kojima će bez zadrške pričati na događaju koji je ponovno besplatan zahvaljujući projektu 2CODE sufinanciranom sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Zato, požurite i već danas rezervirajte svoje mjesto registrirajući se na linku. Ne zaboravite da je broj mjesta ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo