FENA biznis

Dubai među najtraženijim destinacijama za novogodišnje praznike

Tekst: FENA FOTO FENA

Među najtraženijim i ujedno najatraktivnijim destinacijama za novogodišnje praznike ove godine je Dubai, potvrdila nam je Aida Terzić, direktorica agencije Relax tours.

-U ovo vrijeme pandemije niti jedna destinacija za putovanje nije 100 posto sigurna, ali Dubai je vjerovatno najbliži tome i zato je poželjno odredište za sve, pa i turiste iz BiH. Ovo je jedan od rijetkih gradova u svijetu koji od početka pandemije nije uvodio lockdown i nastojao se nametnuti kao sigurna destinacija za sve putnike. Zato smog a uvrstili u novogodišnju ponudu i mogu reći da je interes izuzetan, kaže Terzić.

Po njenim riječima, oni koji se odluče za novogodišnje putovanje u Dubai imat će priliku bar na osam dana zaboraviti minuse i snijeg, te uživati na plažama, sunčati se i kupati u tirkizno plavom moru, te dočekati novu 2022. godinu na plus 25 stepeni.

Povodom 33. rođendana Relax Tours je za sve putnike pripremio i besplatnu ulaznicu za svjetsku EXPO izložbu koja se održava u Dubaiju, a za studente, penzionere i mladence i poseban popust. Više na linku:

https://www.relaxtours.com/bs/nova-godina-2022/dubai-nova-godina-2022

(FENA) D. J.
ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.
Vezane vijesti