Najave     | 06.12.2021. 13:46 |

UWC Mostar obilježava 15 godina djelovanja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 6. prosinca (FENA) - U povodu obilježavanja 15. godišnjice Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru, u srijedu će se održati konferencija "UWC obrazovni sustav i metodologija rada IB međunarodne mature".

Konferencija započinje u 10 sati u prostorijama UWC-a Mostar, te će ovom prilikom prisutnima biti predstavljen Međunarodni program IBDP i metode poučavanja, UWC obrazovni sustav, prezentacije aktivnosti Koledža, kao i obilazak prostorija Koledža u Mostaru.

Događaju će prisustvovati predstavnici Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, kao i predstavnici obrazovnih institucija i pedagoških zavoda, međunarodnih i lokalnih agencija i administracije Grada Mostara, priopćeno je iz UWC-a Mostar.

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru osnovan je 2006. godine i jedan je od 18 koledža unutar globalnog UWC pokreta. U 15 godina rada u BiH, s učenicima iz više od 100 država svijeta, Koledž je jedna od najboljih IB škola u svijetu, te inicijator brojnih humanitarnih i kulturnih manifestacija i događaja u Mostaru i šire, a ujedno je i jedina UWC škola na području Balkana.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Učenici mostarskog UWC-a priređuju 'Put oko svijeta za 80 minuta'

Uspješan završetak jubilarnog desetog Mostarskog ljetnog omladinskog programa (MSYP)

Počinje deseti Mostarski ljetni program za mlade

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom