Ekonomija     | 03.12.2021. 10:17 |

Naredne sedmice seminar o inovativnim proizvodima i poslovnim modelima

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. decembra (FENA) - Tim konsultanata "Targer Innovation Factory" osmislio je seminar "Kako kreirati inovativne proizvode, procese i poslovne modele?", za novi način kreativnog razmišljanja i inovativnih procesa i kako ih početi primjenjivati, a koji će biti održan u Sarajevu od 10. do 12. decembra.

Glavni predavač je dr. Advan Begović, čije su specijalnosti strateško planiranje, razvoj biznisa i Industrija 4.0, a koji će učesnicima prenijeti korisna iskustva iz uspješnih njemačkih malih i srednjih kompanija, ali i giganata poput firme Siemens.

Jedan od predavača je dr. Hadis Bajrić, specijalist za SCM - Supply Chain Management, metode optimizacije operativnih procesa i design thinking, kao i Tarik Kadrispahić, suosnivač i direktor konsultantske kuće Targer Engineering & Consulting.

Trening će biti izveden kao kombinacija seminara, radionice, konferencije i panel diskusije. Osim moderatora i glavnih predavača, svoj nastup će imati i gostujući izlagači i panelisti koji dolaze iz realnog sektora i predstavit će primjere inovativnog poslovanja iz prakse.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka https://targer.ba/soi/seminar.php?id=94.

Učesnici će se kroz teoriju i vježbe upoznati sa nekim od trenutno najpopularnijih koncepata za razvoj inovativnih proizvoda i biznisa, kao što su agilnost, otvorenost prema inovacijama, design thinking, disruptivna tehnologija i poslovni modeli, najavili su organizatori.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

U Gračanici održan seminar o HACCP sistemu sigurnosti hrane

Sedma naučno-stručna konferencija INN&TECH i Drugi sajam inovacija i inovativnosti

Otvoren prvi digitalni inovacijski centar u oblasti industrijske robotike i automatike u Tuzli 

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo