Sport     | 02.12.2021. 16:48 |

Jakirović: Očekujem publiku sutra na tribinama

FENA Mirza Efendić

MOSTAR, 2. prosinca (FENA) - Nogometaši Zrinjskog u petak na svom terenu dočekuju momčad Leotara u utakmici u kojoj "Plemići" traže deveti uzastopni prvenstveni trijumf, čime bi poboljšali klupski rekord.

- Želimo se dobro prezentirati, bez obzira što je zadnje kolo jesenskog dijela. Zadovoljan sam ekipom i sutra se želimo oprostiti pobjedom i s tri nova boda kako bi imali 48 bodova čime bi postavili rekord na polusezoni i na najbolji mogući način bi zatvorili dio jesenskog dijela prvenstva - rekao je Jakirović na konferenciji za novinare.

Trener Jakirović osvrnuo se na sutrašnjeg protivnika i na najavljenu kišu koja bi mogla utjecati na kvalitetu terena.

- Od Leotara očekujemo borbenost, oni se bore za sebe i opstanak u ligi i mi ih respektiramo te ćemo utakmici pristupiti veoma ozbiljno. Vrlo će vjerojatno ići na obranu i kontre, a veliku ulogu će imati i stanje terena. Lakše je ekipi koja se brani, ali mi i za to imamo plan. Stanje u momčadi je dobro, a pod upitnikom su Juranović i Tičinović, dok zbog kartona neće igrati Bašić - naglasio je Jakirović.

Jakirović je komentirao i nepoznanice u vezi odluke mogu li sutrašnjoj utakmici nazočiti navijači s obzirom da je Nogometni savez BiH kaznio Zrinjski igranjem jedne utakmice bez gledatelja zbog isticanja slike Slobodana Praljka na posljednjem prvenstvenom susretu protiv Posušja.

- Očekujem publiku, očekujem da bude kao i na zadnjoj utakmici. Nismo dobili ništa službeno, a ako i dođe danas službeno ostaje nam pravo žalbe. Tako to obično ide i što se mene tiče očekujem da navijači dođu i daju nam podršku - kazao je Jakirović.

Utakmica 19. kola, posljednjeg kola Premijer lige BiH prije zimskog stanke, između Zrinjskog i Leotara na rasporedu je u petak, 3. prosinca, na stadionu pod Bijelim brijegom od 18 sati.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HŠK Zrinjski: Igrači, treneri i osoblje FK Velež ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi

Zrinjski kritizirao medije: Frapantna razina neprofesionalnosti

Navijači Zrinjskog upali na teren po završetku utakmce

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana