Stranačke aktivnosti     | 02.12.2021. 15:54 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, potpredsjednik Jelena Trivić i generalni sekretar Mira Pekić razgovarali su danas sa rukovodstvom Gradskog odbora PDP-a Prijedor, na čelu sa predsjednikom odbora Miodragom Deretićem.

- Predizborna kampanja u Prijedoru teče po planu i zadovoljni smo aktivnostima koje PDP Prijedor provodi sa našim zajedničkim kandidatom za gradonačelnika, dr Goranom Predojevićem. Pozivam sve simpatizere PDP-a, ali i stranački neopredjeljene Prijedorčane da 12. decembra izađu na izbore i svoj glas daju dr Predojeviću, časnom, stručnom i pametnom mladom čovjeku u čiji uspjeh, uz podršku svih onih koji vole svoj grad, uopšte ne sumnjamo, rekao je Borenović.

Miodrag Deretić, predsjednik PDP-ovog odbora u Prijedoru, rekao je da je zadovoljan dosadašnjim tokom kampanje:

- Zajedno sa dr Predojevićem svakog dana razgovaramo sa našim sugrađanima, predstavljamo njegov program koji u fokusu ima bolji život Prijedorčana. Reakcije su odlične i nema sumnje da će dr Predojević biti budući gradonačelnik Prijedora, istakao je Deretić.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta