Servisne informacije     | 01.12.2021. 14:18 |

Banja Luka danas najtoplija sa 15 stupnjeva, sutra oblačno sa kišom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 1. decembra (FENA) - U Hercegovini, zapadanim i jugozapadnim područjima danas je bilo pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -5 stupnjeva, Ivan-sedlo 2, Livno i Sokolac 5, Drvar i Mostar 6, Sarajevo i Trebinje 7, Bugojno 8, Grude i Jajce 10, Bihać i Tuzla 12, Neum i Zenica 13, Gradačac, Sanski Most i Zvornik 14 i Banja Luka 15 stupnjeva.

Sutra u Bosni i Hercegovini će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša se očekuju u južnim i jugozapadnim područjima. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim dijelovima. U planinskim područjima sa susnježicom i snijegom. Intenzivnije padavine u Hercegovini i jugozapadnoj Bosni.

Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa kišom. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna oko 8 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometerološkog zavoda BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Milanović: Pregovori o ulasku BiH u EU trajat će duže od 500 godina

Snažna podrška za BiH i daljnje proširenje uoči samita EU-a

Milanović: Opasno je što europska birokracija od BiH želi stvoriti građansku državu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo