Kultura     | 01.11.2021. 12:06 |

Svečanim koncertom zatvoreni 'Ramski dani kulture'

FENA Nina Maslo

PROZOR/RAMA, 1. novembra (FENA) - Koncertom Etno skupine "Čuvarice" i grupe "Brig" u nedjelju navečer u Prozoru-Rami zatvoreni su "Ramski dani kulture".

Ovim koncertom Čuvarice su proslavile i 10 godina postojanja.

- Koncert je bio prekrasan, a posjetilo ga je više od 600 ljudi. Gledajući od samog početka mogu reći da je cijela manifestacija uspjela i ponosna sam na sve one koji su sudjelovali i dali svoj maksimum, kao i na sve one koji su nas podržali. Bio je to jedan kulturni iskorak u ovako maloj sredini kao što je Rama - kazala je za Fenu voditeljica Etno skupine "Čuvarice" i predsjednica HKUD "Rama" Biljana Glibo.

Dodala je kako su očekivanja organizatora u potpunosti ispunjena.

- Imali smo cilj kulturno se uzdizati, očuvati tradiciju, predstaviti rad našeg društva, poticati mlade na važnost kulturnog stvaralaštva i dati mladima priliku da se predstave, da vidimo što rade i kako rade, tako da sam jako sretna jer smo to uspjeli i ostvariti - poručila je Glibo.

U sklopu manifestacije "Ramski dani kulture", koja je održana od  9. do 31. oktobra u organizaciji HKUD "Rama" i Etno skupine "Čuvarice", uz ostalo, upriličene su večeri klasične i duhovne glazbe, predstavljanje knjiga, izložba, te večer folklora.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Ledo zatvara proizvodni pogon u Čitluku

Predstava 'Imitacije' zatvara 8. Dane hrvatskog kazališta u BiH

Obilježena 29. obljetnica zatvaranja logora 'heliodrom'; svaki logoraš ovaj dan doživljava emotivno

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana